Vision for din virksomhed.

Jeg startede denne virksomhed tilbage i 2015 med ønsket om at kunne give virksomheder muligheden for at skabe en solid og unik identitet. I sammenhæng med dette tilbyder jeg kvalificeret og kompetencerig hjælp til at videreformidle din virksomheds identitet til jeres kunder. Jeg brænder for at klarlægge, hvad der individuelt skal til for at løfte din virksomhed, og for at vurdere, hvilke kanaler der skal fokuseres på i forhold til markedsføringen. Jeg tror på, at kreative tanker fører til vækst. I processen inddrager jeg altid disse overvejelser til en favorabel løsning på problematikken.

Her lægger jeg vægt på at afspejle kvaliteten af den pågældende virksomheds produkt. I denne forbindelse prioriterer jeg, at dialogen mellem Makeityours og kunden forløber gnidningsfrit. For at sikre at samarbejdet fungerer og er uden problematikker af nogen art, er jeg selvfølgelig yderst fleksible i forhold til planlægning af møder og samtaler. Ydermere er jeg åben for at besvare alle spørgsmål, der måtte dukke op under processen.

Hos Makeityours har jeg en analytisk tilgang til design. Når jeg designer, er det altid med fokus på salg og markedsføring. I denne forbindelse er jeg opmærksom på, hvordan individet forholder sig til diverse grafiske metoder. Ydermere er jeg bevidst om dets påvirkning af kroppen biologisk set.

Jeg inddrager dette i vores vision om at skabe en unik identitet, der formår at skille sig ud fra mængden, til netop din virksomhed. Jeg begrænser mig ikke, når det kommer til at skabe denne, da jeg kreerer grafik på alle medier, hvilket inkluderer både trykt og digitalt. Efter aftale har du mulighed for at modtage en fysisk designmanual, når produktet er færdigudviklet. En designmanual guider dig igennem de tanker, som jeg har gjort mig, for at skabe det bedst mulige produkt.

Call Now Button